Blogger Backgrounds

Sometimes we forgive people simply because we still want them in our life ♥

Like!!

Wednesday, 20 February 2013

Random

Views
Chapter 2 page 20 0f 365 : " I'm never good enough , so why try? " 
 Wondering why people nowadays always talk about the perfectionist of themselves although they know that nobody perfect ~

Heyyallss :D Look like lamanyaaaaaaaaa tak update blog !! Rindu angat-angat :D Haha . Busy sangat dengan sekolah , seriously dah macam orang yang kerja la pulak . Always busy !! All days selalunyaaa lebih banyak menghadap buku , homework . Yeyaaa homework , this is the school life brrrffff -_- Haha . Busy tahap apaa sekali pun , social network sempat tengok lagi . Hewhew . Nampak sangat aku ni saja yang mem'busy'kan diri . By the way , form 4 will be the worst form in my life I think . Seriously !! Time macam ni aaa nak kena berpisah dengan kawan laaa , kawan baik pindah laaaa , musuh pindah pun rasa sedih jugak sebab dah takda orang nak buat teman gaduh . Hihi . Sekarang baru faham kenapa last year senior selalu pesan , appreciate laa zaman menengah rendah sebab masa tu laa kita boleh enjoy and zaman tu jugaklaa boleh nak buat perangai malas cause bila dah naik menegah atas nih *sigh* buatlaa malas-malas , memang gelap masa depan . Seriously !! Melainkan laa otak tu memang genius sampai tahap tak belajar pun takpa , that's okay . Arghhhh , I wanna be a genius one ~~ tralala .  Masa form 3 , gaduh laa dengan bestfriend masing-masing sampai puas hati , naik form 4 , nak gaduh pun dah memang takda masa and lagi sedih bila bestfriend tu pindah sekolah even masa form 3 memang dah janji dah satu geng 'AKU TAKNAK PINDAH' Hahahahahaha , mohon jangan percaya janji kosong tu , aku dah kena . Sapa taknak pegi sekolah yang lagi bagus kan ? Mesti rasa berat hati jugak nak tolak tawaran tu right ? Haha , just one word . Aku redha dengan pemergian Ainin yang hanya pindah ke Teknik Alor Star yang sngat dekat itu . Hihi . I lost one of my bebigirls :( huks 
Beby-boo

:)

Hunny Bunny 

Flash from another camera~

Adik beradik bajet retis nih :)

7 of us . Forever 07

Haaaaaaaaa *peace*

Cermin pun boleh ~

Guna self camera pun , mata tengok tempat lain jugak --'

Drifter to be maybe

Beby-boo 2

Rasanya baru habis nangis gambar nih 

Lol :)

Why nadia buat muka childish ? 

Loves

Hiraukan orang belakang sana

Smile and shout out . Mulut ikan !!!

Sixteen :)

Thanks to Food Republica :)

Jarang nak tengok dua orang ni bergabung 

Senyum selagi mampu


Only's

This is us !
So the week before Ainin pindah sekolah , we had our ladies hangout ~~ lalalala . So there the picture...
Untill meet in another post . Love yaa 

THANKYOU ;)

No comments:

Post a Comment